Visual Merchandise Assistent

The job

Wie zijn wij

Rivièra Maison groeit. En met groei komt verandering. Met elke verantwoordelijkheid binnen Rivièra Maison geven wij jou de kans om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij geven jou de vrijheid om zelf gedreven en innovatief te zijn, en om jouw ownership te tonen.


Wij zijn het Visual Merchandise team en wij zijn opzoek naar een parttime Assistent Visual Merchandise die onze collega vanaf 14 februari tijdelijk vervangt in verband met zwangerschapsverlof. Wij zijn verbonden door onze passie voor styling.

Dit dragen wij uit door ons assortiment op de meest inspirerende manier vorm te geven en tentoon te stellen in de stores en showroom. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich zelfstandig en flexibel kan opstellen.


Wat bieden wij jou:

Natuurlijk vertellen wij je graag alles over deze rol maar laten we beginnen met aan te geven what is in it for you:

  • een werkplek met een homey vibe. Vanaf je favoriete Rivièra Maison bank aan het werk werkt ook gewoon prettiger;
  • tegenwoordig zijn we allemaal gewend aan thuiswerken vanwege Corona, maar wat na Corona? wij bieden jou de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te kunnen werken zelfs na Corona;
  • hoe klinkt een korting van 20% op onze hele collectie? Misschien wel jouw kans om eindelijk die mooie bank aan te schaffen die je hebt gezien in 1 van onze stores;
  • wij bieden jou een aantrekkelijke korting op een zorgpremie bij CZ;
  • omdat wij samenwerken met FiscFree kunnen wij jou voorzien van een geheel nieuwe fiets naar keuze met bijna 50% korting. De moeite waard toch?
  • samen successen vieren is 1 van onze favoriete dingen. Wij vieren onze successen met onze casual borrels;
  • dagelijks een vers bereide lunch op het hoofdkantoor;
  • en na werktijd? Tijd om te ontspannen door gebruik te maken van onze benefits waarbij je kunt kiezen tussen yogalessen of ontspanningsmassages en veel meer.


Jouw rol

Als Visual Merchandise assistent bepaal jij de prioriteiten van onze VM team. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit de administratieve vastlegging hiervan en het bepalen van deadlines voor alle Visual Merchandise werkzaamheden. Denk hierbij aan herschikkingen in de stores om plaats te maken voor nieuwe producten of het opzetten van een geheel nieuwe showroom. Ons VM team heeft dagelijks te maken met allerlei verzoeken vanuit onze collega`s binnen Riviera Maison. Denk hierbij aan verzoeken vanuit onze B2B klanten om de showroom te mogen bezoeken, of onze afdeling marketing op het gebied van visuals. Het is belangrijk voor jou om hierin pro actief de samenwerkingen op te zoeken met je collega`s. Het team waar je in terecht komt is dynamisch en heeft hard jouw hulp nodig ook op het gebied van allerlei administratieve handelingen, het fiatteren van uren en het boeken van tickets en hotels.

Van belang voor deze rol is dat jij nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat en indien nodig vroegtijdig gebreken signaleert. Samen met de VM manager voer jij eventueel verbeteringen door.

Requirements

Onze ideale kandidaat

  • is vaardig met Microsoft Teams;
  • werkt gestructureerd en is flexibel.

Interesse gewekt?

Daar zijn wij blij mee. Klik op reageer om te solliciteren. Als je vragen hebt, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen op: h.tupamahu@riviera-maison.nl


Grow with us!


Wij verstrekken geen visum voor deze positie.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.