Medewerker Commissie

The job

Wie zijn wij

Rivièra Maison groeit. En met groei komt verandering. Met elke verantwoordelijkheid binnen Rivièra Maison geven wij jou de kans om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij geven jou de vrijheid om zelf gedreven en innovatief te zijn, en om jouw ownership te tonen.


Wij zijn het Sales Support team en wij zijn opzoek naar een fulltime Commissie Medewerker. Wij zijn verbonden door onze klantgerichtheid en teamspirit. Als Medewerker Commissie ben jij verantwoordelijk voor de optimale begeleiding van ons klantorder proces. Jij zult hierin het eerste aanspreekpunt zijn voor onze stores en onze klanten. Met de juiste begeleiding zorg jij ervoor dat onze klanten tevreden zijn en minimaliseer je de kosten.


Wat bieden wij jou

Natuurlijk vertellen wij je graag alles over deze rol maar laten we beginnen met aan te geven what is in it for you:

 • een werkplek met een homey vibe. Vanaf je favoriete Rivièra Maison bank aan het werk werkt ook gewoon prettiger;
 • tegenwoordig zijn we allemaal gewend aan thuiswerken vanwege Corona, maar wat na Corona? wij bieden jou de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te kunnen werken zelfs na Corona;
 • hoe klinkt een korting van 20% op onze hele collectie? Misschien wel jouw kans om eindelijk die mooie bank aan te schaffen die je hebt gezien in 1 van onze stores;
 • wij bieden jou een aantrekkelijke korting op een zorgpremie bij CZ;
 • omdat wij samenwerken met FiscFree kunnen wij jou voorzien van een geheel nieuwe fiets naar keuze met bijna 50% korting. De moeite waard toch?
 • samen successen vieren is 1 van onze favoriete dingen. Wij vieren onze successen met onze casual borrels;
 • dagelijks een vers bereide lunch op het hoofdkantoor;
 • en na werktijd? Tijd om te ontspannen door gebruik te maken van onze benefits waarbij je kunt kiezen tussen yogalessen of ontspanningsmassages en veel meer.


Jouw rol

Als medewerker commissie heb jij een zeer dynamische rol binnen Riviera Maison. Jouw dag bestaat onder andere uit de tijdige verwerking van orders, het maken van verzendlijsten en het verwerken van binnenkomende mail en telefoons. Op financieel gebied zul jij je bezighouden met het maken en inboeken van facturen en het correct afhandelen van de rembours bedragen. Jij werkt nauw samen met onze financiële afdeling als het aankomt op het maken van correcties. Ook onderhoudt jij dagelijks contact met onze stores m.b.t. openstaande orders. Omdat jij regisseur bent van het gehele order proces blijf je een vinger aan de pols houden en ben jij altijd up-to-date met betrekking tot jouw productkennis van Riviera Maison.


Requirements

Onze ideale kandidaat

 • beschikt over minimaal een MBO diploma;
 • mooi meegenomen als je ervaring hebt binnen de customer service en/of backoffice omgeving;
 • beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een grote plus, geen vereiste. 


Interesse gewekt?

Daar zijn wij blij mee. Klik op reageer om te solliciteren. Als je vragen hebt, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen op: h.tupamahu@riviera-maison.nl


Grow with us!


Wij verstrekken geen visum voor deze positie.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.