HR & Payroll Administrator

The job

Wie zijn wij 

Rivièra Maison groeit. En met groei komt verandering. Met elke verantwoordelijkheid binnen Rivièra Maison geven wij jou de kans om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij geven jou de vrijheid om zelf gedreven te zijn, innovatief en om jouw ownership te tonen.

Wij zijn Wendy, Faye, Marina, Roosmarie en Hermalina. Samen vormen wij het HR team. Ondernemerschap, enthousiasme en vooral het oog op de mens is wat ons drijft. We zijn een hecht team en werken nauw met elkaar samen. Binnen ons team zijn wij samen bezig om HR en Recruitment naar een next level te tillen. Onze thrill halen wij uit onze fast paced working environment waarin geen dag hetzelfde is en we altijd ongoing zijn. Wij verwachten hierin dezelfde attitude van jou. 


Wat bieden wij jou:

Natuurlijk vertellen wij je graag alles over deze rol maar laten we beginnen met aan te geven what is in it for you:

 • een werkplek met een homey vibe. Vanaf je favoriete Rivièra Maison bank aan het werk werkt ook gewoon prettiger;
 • tegenwoordig zijn we allemaal gewend aan thuiswerken vanwege Corona, maar wat na Corona? wij bieden jou de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te kunnen werken zelfs na Corona;
 • hoe klinkt een korting van 20% op onze hele collectie? Misschien wel jouw kans om eindelijk die mooie bank aan te schaffen die je hebt gezien in 1 van onze stores;
 • wij bieden jou een aantrekkelijke korting op een zorgpremie bij CZ;
 • omdat wij samenwerken met FiscFree kunnen wij jou voorzien van een geheel nieuwe fiets naar keuze met bijna 50% korting. De moeite waard toch?
 • samen successen vieren is 1 van onze favoriete dingen. Wij vieren onze successen met onze casual borrels;
 • dagelijks een vers bereide lunch op het hoofdkantoor;
 • en na werktijd? Tijd om te ontspannen door gebruik te maken van onze benefits waarbij je kunt kiezen tussen yogalessen of ontspanningsmassages en veel meer.


Jouw rol 

In jouw rol als HR & Payroll Administrator draag je met name zorg voor een vlekkeloze salarisadministratie en dienstverlening naar onze 350 medewerkers. Dit geeft jou iedere dag weer een ultiem voldaan gevoel. Het wordt dan ook jouw persoonlijke uitdaging om alles op payroll gebied binnen de HR-afdeling op orde te krijgen én te houden. Dit jaar werken wij nog nauw samen met een externe partij op het gebied van payroll, daarvan word jij het aanspreekpunt en coördineert samen met hen de salarisverwerking. In 2022 wordt ons nieuwe salarissysteem jouw focus. De nadruk zal vooral liggen op de, verbetering, efficiency en professionalisering. Hierin werk je nauw samen met de rest van het HR team, team Finance, IT, en externe partijen. Je geeft advies, denkt mee en neemt de leiding waar nodig. Omdat jij onze expert bent, ben jij het aanspreekpunt voor al jouw collega`s op het gebied payroll en salaris gerelateerde vragen. Tevens ben jij ook het aanspreekpunt van interne en externe audits. Doordat er zoveel mooie mogelijkheden en uitdagingen liggen op HR vinden wij het belangrijk dat je hierin een pro actieve houding aanneemt en jouw ownership toont door enkele HR gerelateerde projecten op je te nemen. Denk hierbij aan een project voor een tijdregistratie systeem. Je moet het leuk vinden om samen te bouwen en de vrijheid te krijgen waarin jouw input en creativiteit erg wordt gewaardeerd.

Requirements

Onze ideale kandidaat 

 • heeft een extra plusje als je ervaring hebt binnen Retail;
 • heeft ervaring met verschillende payroll systemen, dit is een pre;
 • heeft gedegen kennis van Excel, dit houdt in dat je in staat ben om bijvoorbeeld draaitabellen te maken, formules op te stellen en rapportages in Excel aan te leveren;
 • is een administratieve duizendpoot die het leuk vindt om verschillende taken hierin op te pakken zoals; het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het verwerken van in-/uitdiensttredingen, het verwerken van loonbeslagen en de communicatie hiervan. 


Klinkt dit als jouw droombaan? Stel jezelf dan de vraag: Voel jij je verantwoordelijk genoeg om de lead te hebben in de kwaliteit, tijdigheid en betrouwbaarheid van de salarisadministratie en personeelsmutaties voor NL-se en buitenlandse BV’s?


Interesse gewekt?

Daar zijn wij blij mee. Klik op reageer om te solliciteren. Als je vragen hebt, voel je dan vrij om mij te contacten op h.tupamahu@riviera-maison.nl/06-21572338 


Grow with us!


Wij verstrekken geen visum voor deze positie.   

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.