German Speaking Medewerker Sales Support

The job

Wie zijn wij

Rivièra Maison groeit. En met groei komt verandering. Met elke verantwoordelijkheid binnen Rivièra Maison geven wij jou de kans om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij geven jou de vrijheid om zelf gedreven en innovatief te zijn, en om jouw ownership te tonen.

Wij zoeken een teamplayer die ons 6-delige Sales team komt versterken. De can-do mentaliteit is wat ons kenmerkt. Samen weten wij Sales naar een hoger niveau te brengen binnen Rivièra Maison. Dit vereist flexibiliteit en bovenal teamwork.


Wat bieden wij jou

Natuurlijk vertellen wij je graag alles over deze rol maar laten we beginnen met aan te geven what is in it for you:

 • een werkplek met een homey vibe. Vanaf je favoriete Rivièra Maison bank aan het werk werkt ook gewoon prettiger;
 • tegenwoordig zijn we allemaal gewend aan thuiswerken vanwege Corona, maar wat na Corona? wij bieden jou de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te kunnen werken zelfs na Corona;
 • hoe klinkt een korting van 20% op onze hele collectie? Misschien wel jouw kans om eindelijk die mooie bank aan te schaffen die je hebt gezien in 1 van onze stores;
 • wij bieden jou een aantrekkelijke korting op een zorgpremie bij CZ;
 • omdat wij samenwerken met FiscFree kunnen wij jou voorzien van een geheel nieuwe fiets naar keuze met bijna 50% korting. De moeite waard toch?
 • samen successen vieren is 1 van onze favoriete dingen. Wij vieren onze successen met onze casual borrels;
 • dagelijks een vers bereide lunch op het hoofdkantoor;
 • en na werktijd? Tijd om te ontspannen door gebruik te maken van onze benefits waarbij je kunt kiezen tussen yogalessen of ontspanningsmassages en veel meer.


Jouw rol

Als Medewerker Sales Support ben jij hét aanspreekpunt van onze dealers. Jouw main focus is het dagelijks ondersteunen van het sales team en onze dealers wereldwijd.

Service staat centraal binnen jouw dagelijkse werkzaamheden. Jij bent in staat om zorg te dragen voor een correcte orderverwerking en een foutloze administratie. De orderportefeuille met onze wholesale klanten neem jij op je van begin tot eind. Dat wil zeggen van bestelling tot aan levering in de winkel. Hierin sta je onze klanten te woord bij vragen. Alle klachten en retouren die hieruit voortvloeien volg jij op en handel je af. Dit houd je bij in ons CRM systeem waarin jij verantwoordelijk bent voor een correcte registratie en het up to date houden van het CRM systeem. In de rol van medewerker sales support ben jij de gatekeeper als het gaat om het signaleren van vertraging en/of kwaliteitsproblemen. Jij helpt mee met de voorbereidingen van onze Showroom en treft alle nodige voorbereidingen voor alle Sale periodes van Riviera Maison.


Requirements

Onze ideale kandidaat

 • beschikt over een MBO 4 diploma;
 • heeft 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • heeft een goede beheersing Excel, Salesforce en Export;
 • weet het overzicht te bewaken en is analytisch ingesteld;
 • spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Duits.


Interesse gewekt?

Daar zijn wij blij mee. Klik op reageer om te solliciteren. Als je vragen hebt, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen op: h.tupamahu@riviera-maison.nl


Grow with us!


Wij verstrekken geen visum voor deze positie.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.