Buying Administrator

The job

Wie zijn wij

Rivièra Maison groeit. En met groei komt verandering. Met elke verantwoordelijkheid binnen Rivièra Maison geven wij jou de kans om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij geven jou de vrijheid om zelf gedreven en innovatief te zijn, en om jouw ownership te tonen.

Wij zijn het inkoopteam. Wij zijn 4 zeer gedreven collega`s die verbonden zijn middels onze passie voor buying. Onze werkomgeving is dynamisch en waarin geen dag hetzelfde is. Een 9 tot 5 mentaliteit past hier niet bij. Wij zijn op zoek naar een proactief en klantgerichte collega die ons kan ondersteunen op het gebied van de inkoopadministratie.


Wat bieden wij jou:

Natuurlijk vertellen wij je graag alles over deze rol maar laten we beginnen met aan te geven what is in it for you:

 • een werkplek met een homey vibe. Vanaf je favoriete Rivièra Maison bureau aan het werk werkt ook gewoon prettiger;
 • tegenwoordig zijn we allemaal gewend aan thuiswerken vanwege Corona, maar wat na Corona? Wij bieden jou de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te kunnen werken zelfs na Corona;
 • hoe klinkt een korting van 20% op onze hele collectie? Misschien wel jouw kans om eindelijk die mooie bank aan te schaffen die je hebt gezien in 1 van onze stores;
 • wij bieden jou een aantrekkelijke korting op een zorgpremie bij CZ;
 • omdat wij samenwerken met FiscFree kunnen wij jou voorzien van een geheel nieuwe fiets naar keuze met bijna 50% korting. De moeite waard toch?
 • samen successen vieren is 1 van onze favoriete dingen. Wij vieren onze successen met onze casual borrels;
 • dagelijks een vers bereide lunch op het hoofdkantoor;
 • en na werktijd? Tijd om te ontspannen door gebruik te maken van onze benefits waarbij je kunt kiezen tussen yogalessen of ontspanningsmassages en veel meer.


Jouw rol

Jouw rol als medewerker inkoopadministratie brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Zo ben jij eindverantwoordelijk voor het tijdig maken en plaatsen van de showroom, repeat en bulk orders, het onderhouden van stamgegevens van de leveranciers en het uitwerken van de Quote sheets waarbij jij Master Data in je portefeuille beheert. Jij bent onze gatekeeper als het gaat om het bewaken van de levertijden waarin jij de samenwerking opzoekt met jouw stakeholders. Accuraat en data driven werken zit in jouw DNA. Dit heb jij nodig voor o.a. een correcte invoer van de orders. Wij vinden het fijn als jij meedenkt over de optimalisatie van het inkoopproces. Jouw skills en kennis van Pim/ Agresso gebruik jij om zorg te dragen voor de juiste en volledige masterdata requirements in PIM/ Agresso. 


Requirements

Onze ideale kandidaat

 • heeft ervaring met Pim / Agresso;
 • heeft ervaring met Qlikview;
 • is ervaren met Microsoft Office.


Interesse gewekt?

Daar zijn wij blij mee. Klik op reageer om te solliciteren. Als je vragen hebt, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen op: h.tupamahu@riviera-maison.nl


Grow with us!


Wij verstrekken geen visum voor deze positie.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.