HR Business Partner

The job

Wie zijn wij

Rivièra Maison groeit. En met groei komt verandering. Met elke verantwoordelijkheid binnen Rivièra Maison geven wij jou de kans om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij geven jou de vrijheid om zelf gedreven en innovatief te zijn, en om jouw ownership te tonen.


Wij zijn Sophia, Soraya, Faye, Marina, Roosmarie en Hermalina. Samen vormen wij het HR team. Ondernemerschap, enthousiasme en vooral het oog op de mens is wat ons drijft. We zijn een hecht team en werken nauw met mekaar samen. Binnen ons team zijn wij samen bezig om HR en Recruitment naar een next level te tillen.


Wat bieden wij jou:

Natuurlijk vertellen wij je graag alles over deze rol maar laten we beginnen met aan te geven what is in it for you:

  • een werkplek met een homey vibe. Vanaf je favoriete Rivièra Maison bank aan het werk werkt ook gewoon prettiger;
  • tegenwoordig zijn we allemaal gewend aan thuiswerken vanwege Corona, maar wat na Corona? wij bieden jou de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te kunnen werken zelfs na Corona;
  • hoe klinkt een korting van 20% op onze hele collectie? Misschien wel jouw kans om eindelijk die mooie bank aan te schaffen die je hebt gezien in 1 van onze stores;
  • wij bieden jou een aantrekkelijke korting op een zorgpremie bij CZ;
  • omdat wij samenwerken met FiscFree kunnen wij jou voorzien van een geheel nieuwe fiets naar keuze met bijna 50% korting. De moeite waard toch?
  • samen successen vieren is 1 van onze favoriete dingen. Wij vieren onze successen met onze casual borrels;
  • dagelijks een vers bereide lunch op het hoofdkantoor;
  • en na werktijd? Tijd om te ontspannen door gebruik te maken van onze benefits waarbij je kunt kiezen tussen yogalessen of ontspanningsmassages en veel meer.


Jouw rol

In deze stand alone rol als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, realiseren en opvolgen van ons HR-beleid, in lijn met onze algemene strategie. Hierbij staan people management en change management centraal, want we zijn in ontwikkeling.

Je adviseert en begeleidt dagelijks verschillende managers van ons kantoor, winkels en distributiecentrum bij algemene personeelsvraagstukken zoals planning, ontwikkeling, verzuim, evaluatiegesprekken en mobiliteit. Je werkt actief mee aan hun groei door je coachende capaciteiten. Data is belangrijk voor ons, dat houdt in dat je zorg draagt voor verschillende nodige HR rapportages.

Doordat er zoveel mooie uitdagingen liggen binnen HR vinden wij het belangrijk dat je een pro actief bent, en verschillende HR gerelateerde projecten op je neemt. Je moet het leuk vinden om samen met ons team te bouwen en de vrijheid te krijgen waarin jouw input en creativiteit gewaardeerd wordt.

Ga je aan op woorden als pragmatisch, oplossingsgericht, positief, vernieuwend, hands-on, analytisch, organisatorisch, ondernemend en overtuigend? Dan is dit jouw functie!


Requirements

Onze ideale kandidaat

  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • 3-5 jaar ervaring binnen een soortgelijke HR rol

Interesse gewekt?

Daar zijn wij blij mee. Klik op reageer om te solliciteren. Als je vragen hebt, voel je dan vrij om mij te contacten op h.tupamahu@riviera-maison.nl

Grow with us!


Wij verstrekken geen visum voor deze positie. 

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.